Ways to Do Away with Mac Cleanser

The Best Way to Eliminate From Your Mac? Lots of folks are mac running slow having trouble using this particular program that’s installed in their personal computers. It could make your computer. Here is how you can get rid of free your self out of its own clutches once and for all.

     
 

LAK

 
 

• poliuretanski dvokomponentni laki (Od 30% do visoki sijaj, prozorni ali po RAL lestvici)
• vodni laki (Mat, polmat, sijaj)
• parket laki – poliuretanski ali vodni (Mat, polmat ali sijaj)

 
 

OLJA – RUSTIKAL

 
 

je premaz, izdelan na osnovi naravnih, rastlinskih obnovljivih surovin. Ne vsebuje biocidov, zato ga lahko uporabljamo tudi v vseh bivalnih prostorih. Uporablja se za premazovanje masivnega pohištva, ladijskega poda, lesnih oblog, parketa in ostalih lesenih površin.
• prijeten na dotik
• umirja les
• svilnat sijaj
Sestava: laneno olje, estri kolofonije, palmin vosek, olja citrusov, sikativi, sljuda

 
 

TUNGOVO OLJE

 
 
se pridobiva iz plodov tungovca (družina Euphorbiaceae), razširjenega v vzhodni Aziji in južni, v zadnjem času pa tudi severni Ameriki.
Premaz iz tungovega olja je obstojen pri zunanjih pogojih, zato se uporablja tudi za ekstremne vremenske pogoje, kot so površine izpostavljene morski vodi (čolni) invisokogorskem klimatskim pogojem.
Premaz iz tungovega olja je obstojen tudi proti obrabi, zaradi tega primeren za premazovanje parketa, ladijskega poda, lesenih stopnic in ostalih obremenjenih površin.
 
 
 

VOSEK

 
 
Obdelava z voski za les ali balzami iz čebeljega voska je primerna za površine, ki niso podvržene močni obrabi, kot je npr. pohištvo in stenski opaži. Obdelan les dobi bravo medu, topel odtenek lesa in je posebej prijeten na dotik.
 

Copyright © 2011 iWood – designed by nature. Vse pravice pridržane.
Izdelava ACNet.si.
WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera