Podjetje Kreana d.o.o. vstopa na slovensko tržišče z vizijo in ponudbo, ki po našem prepričanju dodaja širino na trgu lesnih proizvodov z novo blagovno znamko iWood.
Blagovna znamka iWood temelji na vrednotah ekologije, ter povezuje v celoto pridih moderne inovativnosti in dizajna, s temeljem klasične kvalitete izdelave in postopkov obdelave. Izdelki temeljijo na izdelavi in obdelavi z naravnimi materiali, kot je masiven les in furnir, olja, oksidni pigmenti,…
Na masivno podlago ponujamo širok izbor furnirjev, skrbno izbranih, da ohranimo naraven videz lesa z vsem svojim čarom grč, sredice in razigrane rasti.
iWood vključuje tudi tehniko krtačenja, ki v lesu poudari letnice in strukturo, ter izboljša njegove tehnične lastnosti, kot so trdota, odpornost,…

V ponudbi zaradi prilagajanja trgu povpraševanja v širino ponudbe dodajamo tudi izbor oplemenitenih ivernih plošč, lakiranih MDF plošč, in furniranih ivernih plošč.

https://flowercompany.ca/brampton/

flower delivery gta

Podjetje se ne omejuje s ponudbo gotovih izdelkov, temveč pušča prosto pot domišljiji naročnika, od izgleda do tehničnih karakteristik. Ponudba je tako preobsežna, da bi jo lahko uvodoma zajeli; od pohištva, stavbnega pohištva, vrat, masivnih podnic, stenskih oblog, drsnih vrat,…, pa do teras, lesenih fasad, furniranih plošč in nenazadnje unikatnih izdelkov.

Prepričani smo, da bomo z blagovno znamko iWood razširili spekter oblikovalskih in arhitekturnih zmožnosti, zato Vas vljudno vabimo k ogledu spletne strani, kjer bote našli osnovne informacije, za dodatnepa nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo odgovorili.
V kratkem odpiramotudi rastavno-poslovne prostore, kjer vam bomo lahko podrobneje predstavili podjetje, njegove vrednote, vizije in cilje, ter ponudbo z vzorci in razstavnimi eksponati.

Veselimo se vašega obiska in morebitnega kasnejšega sodelovanja.

 

Z lepimi pozdravi,

Kreana d.o.o.

 

 

https://flowercompany.ca/brampton/


Copyright © 2011 iWood – designed by nature. Vse pravice pridržane.
Izdelava ACNet.si.
WordPress SEO fine-tune by Meta SEO Pack from Poradnik Webmastera